Politiker i praktik 2022 er en succes!

I år har vi lavet i alt 17 match og et par politikere har endda været to steder, ligesom der også er et par foreninger, der har haft besøg af mere end en politiker – kun en enkelt forening har vi måttet skuffe, da vi ikke kunne finde en politiker til dem, så det er da meget pænt.

Herunder følger de tilbagemeldinger, som vi har modtaget fra foreninger, der har haft en politiker i praktik.  


FrivilligAalborg, Dansk Flygtningehjælp

Havde lørdag den 19. november politikeren Rosa Sulaiman (S) i praktik for at høre mere om foreningens arbejde. Dagens arrangement var en debat om ”Ret til Ligestilling” samt efterfølgende ”Kvindefest” – Ingen fest uden god mad, så her ses Rosa Sulaiman sammen med formand for FrivilligAalborg, Winnie Lauritzen.

Rosa Sulaiman sammen med formand for FrivilligAalborg, Winnie Lauritzen

Bedre psykiatri

Bedre psykiatri havde besøg af Nuuradiin S. Hussein (S), som deltog i et samtaleforløb for forældre til unge med psykiatriske problemstillinger. Ifølge Lisbeth Larsen fra Bedre Psykiatri var det en succes.
I et offentligt opslag på sin facebook side skriver Nuuradiin om praktikken:

En lang arbejdsdag er afsluttet med en kort praktik i foreningen “Bedre psykiatri Aalborg”, hvor jeg fik lov til at deltage i et samtaleforløb for forældre til unge med psykiatriske problemstillinger.

Er så imponeret og taknemmelig for at vi har mennesker som Lisbeth Larsen og mange andre frivillige som bruger meget tid på at skabe rum og ramme for de svære samtaler, når ens kære får ondt i sindet i kortere eller længerevarende perioder.

Ønsket om og behovet for pårørendevejledere anderkender jeg🙏🏼.

Tak for Lisbeth, Sanne og forældrene for jeres åbenhed🌹.

Nuuradiin S. Hussein sammen med Lisbeth Larsen fra Bedre Psykiatri, Aalborg afd.

Kræftens Bekæmpelse, lokalafdeling Hals

Kræftens bekæmpelse, lokalafdeling Hals havde besøg af Dennis Charles Hansen (S) på lyserød lørdag d. 8. oktober. Ifølge Tove Pedersen, som var frivillig på dagen, gik det rigtig fint. Han fik nogle opgaver og blev også orienteret om foreningens arbejde.

Dennis Charles Hansen