Frivillig Fredag og frivilligprisen 2020

Den 25 september 2020 var Frivillig Fredag.  Her fejrede vi alle de sociale frivillige, og det var en fornøjelse. I år bar fejringen dog præg af Corona, så vi var sammen hver for sig, og i stedet for et stort show med musik og mad, måtte vi nøjes med en lille prisceremoni, som vi i Aalborg Frivilligråd forsøgte os med at sende live på Facebook. Her var der mange, der så med, og det var dejligt, men desværre havde vi nogle it- problemer, som gjorde det svært for alle at følge med live. Det beklager vi meget, og vil prøve at undgå de problemer i fremtiden

Men til trods for it-problemer fik vi stadig overrakt dette års frivilligpris, som der i år var fire nominerede til:

Britt Debes Ramsussen fra Asylforum Aalborg, Cecilie Uldum fra Ungdommens Røde Kors Aalborg,
Lilli Christoffersen fra Køkkenhaver under FrivilligAalborg – en del af Dansk Flygtningehjælp og Maja Munkhaus Olsen fra BROEN Aalborg.

Det var et meget tæt løb, og det var svært at vælge imellem de fire, da alle er ildsjæle, der har fortjent at vinde. Vinderen blev dog Maja Munkhaus Olsen fra BROEN Aalborg, som kunne gå fra fejringen med 5000 kr. til BROEN Aalborgs arbejde. Vi ønsker BROEN Aalborg stort tillykke, og vi vil også ønske de tre andre tillykke med deres nominering.

Vi glæder os til næste år, hvor vi håber, at vi kan mødes fysisk, og at vi ikke oplever it-problemer, så sæt allerede nu kryds i kalenderen 24/9 2021.


Flere gode historier

Offici ad qui blautent. Nonseque diam quibusant. Sedis et volume perro modioribus, cusame dolo vent, nos que aut as.